duminică, 15 ianuarie 2012

A fost odata ca-n povesti , a fost in Romania , o gasca mare de golan ce-au alungat sclavia!

15.01.2012  . A 3-a zi de revolte in Romania ! In toate marile orase au inceput proteste , mii de oameni sunt mobilizati in centrele oraselor pentru a-si striga of-ul pentru ca de mult am trecut de etapa de a ne spune of-ul .
Interesanta este tacerea mai marilor .. unde sunteti domnule presedinte-jucator ? Sunteti PRESEDINTELE TUTUROR ROMANILOR ! d-voastra a-ti spus-o .. dar unde sunteti ?! Unde e barbatul de Emil Boc ? unde e ? sta inca pe varfuri la poze sa para mai inalt ? un cacat . Romania acum are nevoie de voi ! are nevoie de voi sa va dati demisia dragi conducatori ai Romaniei . Chiar nu intelegeti ca nimeni nu va vrea ? Vreti sa ajungeti chiar mai rau decat Ceausescu ? ( cu toate ca am presimtirea ca voi nu veti fi regretati ca raposatul !) .
Protestul trebuie facut . E un rau necesar . Faptul ca lumea ingheata spune ceva ... sunt in strada asteptandu-va pe voi .
Haide sa ne uitam in jur cata lume va injura ... oare ale voastre neveste cum se simti dragilor ? cate frigidere de carne au luat " verbal" pe gura ? Chiar inca va convine ? sunteti sado-masochisti ?


Dragi colegi si prieteni ! Protestul trebuie facut fara violenta , nu raspundeti la abuzurile jandarmilor care lucreaza din ordinul Prefectului de Bucuresti tot cu violenta ; hai sa ii inlaturam civilizat ! Fara victime nevinovate !

Fara violenta !

Left-Handed,
Drake




Niciun comentariu: