luni, 16 ianuarie 2012

16.01.2012 - Revoltele continua

Chiar daca este luni , revoltele continua in Romania , oamenii de toate categoriile sociale aleg sa iasa in piete  chiar daca au fost si la servici astazi si maine dimineata se vor duce iar .
Opozitia incepe sa se implice din ce in ce mai puternic si chiar nu este locul lor ! Mitingurile din provincie sunt organizate si de filialele Tineretului National Liberal .
Mai interesante sunt insa afirmatiile legate de implicarea UNPR la instigarile din Piata Universitatii din Bucuresti , aici excluzand ce a spus Becali .
Important este ca romanii dupa mult timp si-au adus aminte ca EI l-au numit pe Basescu , nu invers .. si tot ei au dreptul sa il dea jos .
Basescu spune ca 5 milioane de oameni trebuie sa fie adunati ca el sa isi dea demisia ( intr-o emisiune a b1 tv ) , nu e nicio problema .. se strang si 5 milioane de oameni ca sa il dea jos .
Important este sa ne strangem pentru a protesta pasnic ! .
Vad discutii pe site-urile de socializare despre eventuala implicare a CME  ( Consiliul Municipal al Elevilor ) , dragi copii , toata lumea ne-PDL - ista apreciaza dorinta de a va implica , insa sunteti dragilor niste copii !

Jos Basescu !
Fara violenta fizica ,
Left-Handed ,
Drake

Niciun comentariu: