sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Genial ! Stupid ...

Nebunie totala .. as spune ca-i canicula problema ..dar sunt -2 grade .. e o vreme ce seamana cu cea din decembrie 89 . Un frig patrunzator .. o liniste cumplita... si apoi scandari , sange , ambulante ... deocamdata niciun mort..spre norocul nostru .
Si nu e canicula problema ... nici macar frigul ... ci foamnea ... foamea de dreptate care in Romania a fost interzisa chiar si in timpul democratiei .. am dat jos un tiran pentru a ne baga in pat cu altii ... pentru o galeata si-un kilogram de zahar. Genial . Stupid.
Si  nu spun ca altii ar fi mai breji .. nu . Poate ar fi fost chiar mai rau cu Geoana .. Eticheta ii ramane totusi valabila.
Sange , scandari , injuraturi ... blesteme ..asta am vazut azi in toate orasele importante din tara ....
Si problema nu e de la SMURD .. problema e ca paharul s-a umplut .. sau asta dau oamenii impresia in cea de-a doua zi de "revolta"  , genocidul romanesc trebuie sa fie oprit ! acum ori niciodata.  Cu toate ca e greu in Romanaia sa urnesti ceva .. daca exista familii care nu au dupa ce sa bea apa .. si totusi au 12 copii .. e o mare problema in gandire ...
Ce se intampla acum in tara ... nu e inca mare lucru .. poate sa devina .. sau poate sa fie asta ultima noapte de razboi . Depinde mult de viitoarea miscare a Capitanului . Eu personal tind sa cred ca guvernul condus de onorabilul Emil Boc nu va mai avea multe zile .. Asa probabil va incerca Base sa arunce mortaciunea in curtea lui Boc .. pentru  a face curatenie in jurul lui ..dar..cine stie ?
Viata e ciudata ... cand bei numai apa plata ..

Deocamdata nimic nu e interesant ... vedem maine .. vedem poimaine ..vedem luna asta..

Left-Handed,
Drake




Niciun comentariu: