vineri, 19 iunie 2009

Cred ca ne confundati

Ma uit in jur ... vad pitipoance , labagii si cocalari . Nimic nu mai este ce a fost . Statul roman este intr-o continua schimbare . Viata de altadata acum lipseste cu desavarsire , toti se maturizeaza ... insa din pacate ..intr-un mod in care mai acu putin timp nu ar fi vrut . Ma uit in jur ... Lumea nu mai are niciun contur , Romania este intradevar tara tuturor posibilitatilor . Prostia domina, aberatia este la ea acasa . Hai sa-i atacam striga Geoana la congres . Toti se cred mari si tari . Pana isi vor gasi nasul . Multi cred ca viata pe care o au este perfecta , pana or sa cada... de sus ! Nu incalca legea , dar se cred urmasii lu` Mircea Badea si "recunosc" zi de zi ce nazbatii mai fac . Se dau peste cap cu masinile , se inseala unii pe altii ... se cocalarizeaza ... zi de zi .
"Vrei bani ? banii n-or sa cada niciodata din cer , vrei prieteni ? ..invata sa vorbesti sincer , vrei respect ? invata sa respecti , sa oferi ... tre sa meriti tot ce ai , sa castigi nu sa ceri! "
Intr-un final nu o sa te mai recunoasca nici tactu` ... toti s-au intors impotriva ta ...si nimanui nu o sa-i mai pese de tine . Am luat-o un pic pe aratura ..si o sa spuneti ca atac pe cineva , doar clasa in care traim . Nu pe cineva anume . Pe noi toti ...pe tinerii romani ... care aberam si care in fiecare zi stricam cate ceva din viata noastra :)
Adevarul e ...ca ne ducem de rapa . Monica Ritzi-Pitzi ... face pe pitipoanca si contracteaza firme fara licitatie . Videanu a pierdut in jutitie si tot nu vrea sa plateasca ... Base ... Base isi pregateste urmatoarea baie de multime .
Viata ... e de cacat ... viata portocalie in care traim acum ... e varza ..
Nu ca daca ar fi rosie s-ar intampla ceva cu adevarat
Suntem niste cocalari ... pitipoance ... curve si curvari ... noi ...ROMANII !

Si ma uit in jur ...
Imi vine sa-i scuip in cur !

Left-Handed ,
Drake

Niciun comentariu: