miercuri, 20 octombrie 2010

Frecarea la rece

“PSD ar putea accepta, în cazul în care ar ajunge în situaţia de a negocia cu PNL formarea unui guvern de criză, un premier independent sau tehnocrat, cu condiţia de a deţine Internele şi Finanţele”

Sursa : realitatea.net

Bataia pe felia de paine a inceput .Chiar daca in momentul de fata tara o duce rau , asta nu le impiedica pe cele doua partide importante de opozitie sa se certe si sa se chinuie de pe acum sa isi imparta ministerele intr-un probabil guvern din umbra , asa cum deja PNL-ul si-a facut . Ei uita ca... chiar daca au guvernul , le va fi practic imposibil sa reuseasca ceva cu capitanul in frunte si fara majoritate in parlament . Practic venirea celor doua partide la putere ar insemna pierderea viitoarelor alegeri pentru cei doi giganti politici.

Am vazuit la ultimul congres national o apropiere a PSD-ului fata de PRM , PNG-CD si PP ( pentru cei care nu cunosc PP-ul este Partidul Poporului , condus de Dan Diaconescu in direct ) oare asa vor ei sa faca majoritate in Parlament ? cu oameni ca Vaccin , Berbecali sau mai nou Dan Senzationescu cu toate vrajitoarele lui ?!

Chiar ma gandesc cum ar arata un dialog intre marii lideri politici ai Romaniei de maine : Victoras , Vaccin , Berbecali si Senzationescu ; poate Floricel de la PNL o sa aibe putina constiinta sa isi dea seama ca cei care voteaza PNL-ul nu ar putea vreodata sa ii inghita pe cei trei muschetari care vor sa scape tara de criza .

Imaginati-va cum ar arata Victoras in bratele lu’ Yoda Iliescu cu vocabularul sau de fost procuror , actual avocat si presedinte de partid incercand sa dialogheze cu Vaccin si Berbecali in garsoniera sediului de partid al PP .

Am ajuns de rasul Europei . Cat de curand ne vom muta in copaci ...

Left-handed ,

Drake

Niciun comentariu: