miercuri, 7 aprilie 2010

Noapte alba ajung tarziu acasa ...

Zi de zi ... poti sa privesti... sa inveti ... sa citesti ... alte persoane ... zi de zi ...te vei gandi .. : " WTF ?! ce e in mintea ta omule ? " ... Stiu foarte multe tipuri de persoane ... de exemplu ... persoane care habar n-au de politica ... urmaresc 2-3 stiri ... si gata ..sunt mari politologi ... fratilor ... stati chill nu e chiar asa ... Ati luat tampita decizie de a-l pastra pe Basescu ..pentru a nu ne intoarce in comunism ... Fosti membrii ai PCR sau oameni cu legaturi stranse cu partidul si securitatea sunt in toate partidele oameni buni ?! Pai voua va convine sa fim condusi de Popey Marinaru ?! .... treaba voastra .
Foarte multi admira melodia Locul Potrivit ... a lu Guess Who ... ok .. si mie imi place ... dar bai .. esti ROMAN , crede ... te-ai nascut in locul potrivit ... ideea e ca tre sa il mai faci si tu placut bai .. te-ai gandit vreodata asa ? Eh .. nu cred . Mai observ ceva .. cum poti vorbi omule de dragoste ... daca niciodata n-ai simtit respiratia altei persoane la pieptul tau ?! Nu da frate citate din cioran daca tu nu le intelegi !
Stii ... inainte sa vorbesti despre ceva ... gandeste ! tre sa ai si tu ceva habar ... ca ... apoi rade lumea de tine .
Cum un manelist nu o sa poata deveni rocker ... asa nici tu bai ... nu poti vorbi despre orice ... pentru ca ... esti varza ... du-te acasa . Sa va mai zic ceva .... datorita oamenilor ca voi ... "atotstiuturi" sau ... "antrenor d'acasa" suntem unde suntem . Pentru ca in viata voastra n-ati ridicat un deget ... un deget ... ca tara asta sa mearga mai bine ! ce-i drept n-am pus la socoateala ca ati aruncat pungile de seminte la cosul de gunoi .
Oameni buni ... tre sa va dati vreo doua palme ... sa ridicati capul spre cer ... si sa mai incepeti si voi sa va informati ... sa mai cititi ...si mai ales ..sa mai simtiti bai ! pentru ca ... tot ce conteaza este pana la urma experienta de viata !
Si ... nah ... analizati toate punctele de vedere...iar daca nu intelegeti tot ce se discuta intr-o emisiune ... frate ... vezi reluarea ..poate intelegi ... daca tot nu ... ramai la desenele tale animate ..ca lumea e ok

;eft - Handed ,
Drake

Niciun comentariu: