miercuri, 16 mai 2012

Interviu




Interviu cu Elefterescu Eleodor Mihai , candidat din partea Partidului Ecologist Romana – filiala Ialomita la functia de consilier local al orasului Amara .

1.De ce ai ales sa faci parte din Partidul Ecologist Roman si nu din PSD, PNL sau PDL?
Dupa o scurta cochetare cu PSD unde am reusit sa deprind bazele politicii romanesti , cu bune si cu rele , am inteles ca trebuie sa schimb  ceva . Politica actuala este fara sens , este pentru cei care cotizeaza la partide , NU pentru populatie . Asta trebuie schimbat , oamenii politici trebuie sa inteleaga ca sunt pusi in frunte cu scopul de a avea grija de cetateni ! Nu sa isi faca afaceri peste noapte . Am inteles ca trebuie sa lupt pentru cei nedreptatiti , cei care sunt tratati cu nepasare in momentul cand intra pe usa primariei . Ei sunt cei care conteaza , ei , viermii – cum sunt numiti de catre un deputat PD-L Ilfov al carui nume nici nu trebuie pomenit . Trebuie tinerii sa intervina , sa schimbe actuala clasa politica , sa vina cu idei noi , sa vina CURATI ... si sa lupte sa ramana CURATI !  Partidul Ecologist Roman a fost singurul partid curat cu care am putut sa ma identific. Cu o echipa tanara , cu oameni dornici de munca . Cu un presedinte si totodata candidat la Presedentia Consiliului Judetean Ialomita , profesor Cristian Manea , integru, dornic de afirmatie si cu dorinta de a schimba ceva .
2.Ce te-a determinat sa candidezi pentru functia de consilier local?
Am fost determinat sa candidez la functia de consilier local, de nevoia oamenilor de a avea un reprezentat cu care pot discuta nu doar in campanie , ci pe tot timpul mandatului , indiferent de zi, indiferent de ora . Oamenii au nevoie de o persoana care sa munceasca pentru ei .
Exista la momentul de fata strazi in ORASUL Amara care nu au curent electric !  Exista strazi de pamant , exista strazi fara canilizare ,apa curenta sau gaze , strazi unde salubrizarea nu ajunge , strazi unde oamenii nu sunt bagati in seama !
Oamenii trebuiesc ajutati !
3.Ce parere ai despre modul de organizare al actualilor consilieri locali?
Sincer sa va spun , personal nu am vazut pe strada decat un consilier local , si acela nu a discutat cu oamenii , doar se plimba . Consider ca toti consilierii locali , in frunte cu primarul trebuie sa dea raporul populatiei ! Trebuie sa le explice de ce strada lor nu intra in reparatii in mandatul acesta , si cand va intra in program . Trebuie sa le arati ca te zbati pentru ei , asta daca intradevar muncesti pentru ei si nu pentru tine !
4.Cu ce problem consideri ca se confrunta la momentul actual orasul Amara si ce propuneri ai pentru solitionarea acestora?
Principala problema in Amara , ca si in toata tara, este reprezentata de lipsa locurilor de munca . Consider ca se pot crea locuri de munca prin atragerea de investitori . Ok , asta spune toata lumea, intrebarea este ... Cum atragi investitorii ? Prin concesionarea de terenuri celor care doresc sa isi deschida un punct de lucru in oras si care vin cu un proiect viabil pe o perioada lunga , prin micsorarea impozitelor , prin pregatirea oamenilor pentru meseriile respective , prin investitii in turism .
Amara este totusi o statiune , aici turismul trebuie sa fie osia principala de la car . Cu ajutorul turismului vom crea si locuri de munca , vom atrage si fonduri in localitate .
5.Care sunt obiectivele tale, in calitate de viitor consilier local?
Asigurarea linistii si ordinii cetateanului , crearea de noi locuri de munca pentru tineri , realizarea unui centru de recalificare , asfaltarea tuturor strazilor , introducerea sistemului de apa-canal , zonarea localitatii pentru impozitare diferentiata .
6.Ce le transmiti localnicilor?
Le transmit sa mearga la vot , sa voteze cum considera ei , insa , sa se gandeasca foarte bine la ce persoane trimit in birourile primariei . Pentru ca urmatorul primar sau urmatorii consilieri locali pot schimba Amara , sau ne pot scufunda .

Un comentariu:

Unknown spunea...

Domnule Elefterescu ... Multa bafta ... Sa va aduceti aminte si de noi dupa alegeri ... Adica hai gata gluma ... Multa bafta domnu si pe 11 sper sa vorbesc cu domnul consilier local Ely Elefterescu!!!