vineri, 19 februarie 2010

Oameni cu merite ...

Multi spun ... ca cei care aduna voturi pentru un partid sau altul ... sunt cei care intradevar muncesc .. si care cu adevarat vor binele partidului , cauzei .
NIMIC MAI ADEVARAT .....
Dar ... sunt si unii ...care intradevar aduna voturi ... si ...citind blogul unuia .... mi-am dat seama ce inseamna sa fi o persoana cu doua fete ... cine ii crede ca vor binele partidului ... cand ei nu se gandesc decat la furaciuni . Ii critica pe unii si pe altii ca se lupta pentru voturi ... Ok ... poate si Geoana si ceilalti ... incearca sa castige presedentia psd ... prin diferite trucuri ...dar apoi veniti voi .... furaciosilor ... si ii pupati in cur .... indiferent ca in fata voastra e Geoana , Nastase , Vanghelie sau Mitrea .
Sunteti vai de capul vostru . Ati uitat cand incercati sa cumparati voturi iar eu m-am impotrivit si m-ati exculs ?
Nu sunteti in stare sa castigati o lupta pe cai legale . Sunteti niste oameni morti moral . Sunteti niste oi conduse de dorinta de a avea putere .... dar fiind oi ...mereu veti avea un cioban intre voi .
Pentru cateva milioane de lei i-ati pupa mainile oricarui labagiu . Chiar credeti ca daca reusesti sa pui pe cineva presedinte , primar sau orice altceva .... reusesti sa faci ceva pentru Romania ? Sunteti de cacat ! Asta e adevaratul adevar . In Romania nimic nu se va schimba atata timp cat o sa existe oameni ca voi ... oameni care nu au pic de patriotism in vene . Voi nu sunteti urmasi ai lui Traian domnilor ....voi sunteti .... Iuda !

Niciun comentariu: